Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι !!!!


Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα και όλοι τρέχουμε να προλάβουμε, να ετοιμαστούμε και με χαροποιεί ιδιαίτερα που τώρα εν καιρό κρίσης όλοι το έχουμε ρίξει στις χειροτεχνίες και έτσι αντί να νοιώθουμε ότι δεν έχουμε κάτι να προσφέρουμε, γίνεται το ακριβώς αντίθετο. 

Τα μικρά και φωτεινά ματάκια των παιδιών μας είναι αυτά που μας επιβραβεύουν και οι τρομερές ατάκες τους "καλά μαμά τέλειο, μα πως το έκανες;", αχ τι να πω, απλά χαρά, ικανοποίηση και συνεχίζουμε.

Έτσι και εγώ τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με τη γλυκιά μανούλα μου, στην προετοιμασία διαφόρων ειδών κοσμημάτων, αλλά μια και έρχεται ο καινούργιος χρόνος και προαισθάνομαι ότι το 2014 θα μπει με το δεξί, είπα φέτος να ετοιμάσω και μερικά γούρια. 

Μερικά από αυτά θα τα δείτε παρακάτω, όσο για τα υπόλοιπα γούρια, αλλά και κοσμήματα θα σας τα αναρτήσω τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω να σας αρέσουν. 
2 σχόλια:

  1. Aπό κοντά είναι πολύ πιό εντυπωσιακά!Συγχαρητήρια φιλενάδα!Και με το καλό να είναι γούρικο το 2014 για όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Πληροφορίες

Η Bella Jocalia δημιουργεί χειροποίητα κοσμήματα μόδας εμπνευσμένη από τη new age γυναίκα. Ανακαλύψτε ένα πολυτελές περιβάλλον με δημιουργίες σε προσιτές τιμές! "Bella Jocalia creates Handmade Fashion Jewellery inspired by the new age woman. Discover a luxury environment with creations in affordable prices!"

Translate

Follow by Email

Blogroll

Popular Posts

Bella Jocalia . Από το Blogger.

Διαβάζω

Αναγνώστες

BTemplates.com

Blogroll

About

Copyright © Bella Jocalia | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com